Butiken med vuxen godis
BILKARTINGM-SPORT UTR.MCAL/TI BUTIKFÖRETAGETLÄNKARHEM
LLS RACING
TECHNOLOGY & STYLE
FOR PASSION

LLS video.
Video presentation av LLS Racing Italien

 
BÖRJA HANDLA
 

 

I butiken marknadsför vi produkter från

LLS Racing
LLS Racing är en division i
L.L.S. lavorazioni leghe speciali di Pea dott. Ennio
Brescia Italien

Butiken är öppen
välkommen in
Klicka för video

 

   
ALUMINIUM AL 7075 SORTIMENT.
SKRUVAR - MUTTRAR - BRICKOR


LLS RACING använder enbart AL 7075 för produktion av skruvar och tillhörande detaljer. Al 7075 har en speciell mekanisk motståndskraft vida överlägen övriga aluminium legeringar. Den specefika vikten är mycket låg villket ger extremt lätta produkter och stora fördelar i en rad olika applikationer. Aluminium legeringen som LLS använder har stor resistans mot korrision, och för att ytterligare utöka detta, har det naturliga lagret av skyddsoxid utökats med ett anodiserings (eloxerings) lager. En speciell process garanterar en jämn och hållbar infärgning. Vi kan erbjuda ett brett sortiment av skruvar, muttrar och brickor för våra kunder inom motor , cyckel och båtsport.
Aluminiumskruvar
 
TITAN TI GRADE 5 SORTIMENT.
SKRUVAR - MUTTRAR - BRICKOR

LLS RACING använder enbart Titan grade 5 i sin produktion av skruvar och tillhörande komponenter. Ti6A/4V legeringen är speciellt populär för sin höga resistans mot korrision, hög draghållfasthet, stor mekanisk styrka. Speciell är förhållandet resistans/vikt  4,5 kg/dm3 villket ger legeringen unika egenskaper för att skapa lätta och hållbara applikationer.
Ti 5 är ett icke magnetiskt material med låg ledningsförmåga och hög elasticitet vilket gör den till speciellt användbar för racing komponenter. Vi kan erbjuda ett brett soriment av Tian skruvar, muttrar och brickor.
 
Titan skruvar
   
TEKNISKA DATA
Här kan du hämta tekniska data i PDF format.
Klicka här för att hämta tekniska data.

Tekniska uppgifter
Gilla oss på facebook
 Gilla oss på facebook
  | BIL | KARTING | M-SPORT | MC | FÖRETAGET | LÄNKAR | HEM |
Copyright © 2010 Kvick M.C.